Ποιοι είμαστε

Η ΑΓΚΡΟΝΑΤΣ Α.Ε. είναι μια δυναμική επιχείρηση με μακροχρόνια παρουσία στο χώρο επεξεργασίας και εμπορίου ξηρών καρπών. Η εταιρία, με έδρα το νομαρχιακό διαμέρισμα Λάρισας και συγκεκριμένα την περιοχή Συκουρίου, εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία της οικογένειας Λανάρα στο χώρο του αμυγδάλου καθώς και τη γεωγραφική της θέση (παρουσία και δραστηριοποίηση σεπεριοχή με μεγάλη παραγωγή αμυγδάλου), προχώρησε κατά την τελευταία δεκαπενταετία με πολύ σημαντικά βήματα προόδου.

Σήμερα κατέχει το 13% της συνολικής εγχώριας αγοράς αμυγδάλων και στοχεύει στην επέκταση της εμπορικής της δραστηριότητας και αύξηση του μεριδίου αγοράς σε ποσοστό 25% της συνολικής Ελληνικής παραγωγής αμυγδάλου. Ταυτόχρονα, σημειώνεται αύξηση των δεικτών διείσδυσης των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά σε επίπεδο μεγάλων αλυσίδων τροφίμων αλλά και άλλων βιομηχανιών που χρησιμοποιούν ως πρώτη ύλη ξηρούς καρπούς. Η Agronuts Α.Ε. συγκαταλέγεται στις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου έχοντας αναπτύξει μία πλήρως καθετοποιημένη υποδομή. Έχει πετύχει έτσι πλήρη αυτονομία, αυστηρό έλεγχο της ποιότητας πρώτης ύλης και παραγωγή πιστοποιημένων τελικών προϊόντων αυστηρών προδιαγραφών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι εγκαταστάσεις μας

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Νομό Λάρισας και συγκεκριμένα στη περιοχή Συκουρίου (14ο χλμ. Λάρισας – Συκουρίου), σε μία από τις κυριότερες περιοχές παραγωγής αμυγδάλου στην Ελλάδα. Οι εγκαταστάσεις της έχουν αναπτυχθεί στην έδρα της επιχείρησης και έχουν δομηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων ασφάλειας και υγιεινής ISO. Περιλαμβάνουν πλήρως καθετοποιημένη υποδομή με κτηριακό συγκρότημα 3000m2 αποτελούμενοι από χώρους αποθήκευσης, θραύσης, μεταποίησης- τυποποίησης, συσκευασίας και συντήρησης ( ψύξης) ξηρών καρπών. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός υπερσύγχρονης τεχνολογίας και πλήρως αυτοματοποιημένος περιλαμβάνει γραμμές θραύσης, ψηφιακής διαλογής, ξήρανσης-ψησίματος, αποφλοίωσης, κοπής και γραμμές αυτόματης συσκευασίας.